Verhuizing
8 mei 2017
Bijscholing fertiliteitsreflexologie
7 juli 2020
Show all

Nieuw: neuroreflexologie en oncoreflex

Neuroreflexologie is toepasbaar bij veel chronische maar ook acute aandoeningen, zowel lichamelijke als psychische. Denk daarbij aan zenuwpijn, pijnklachten in de wervelkolom en gewrichten, duizeligheid, epilepsie, gebitsproblemen, voorhoofdsholteontsteking, prikkelbare darm, migraine, hik en huidklachten. Ook bij MS en Parkinson kunnen de klachten verminderen.

Oncoreflex is een toepassing van reflexzonemassage die het leven van kankerpatiënten meer leefbaar kan maken. Deze therapie kan pijnklachten verminderen, bijwerkingen van medicijnen verminderen en helpen bij de verwerking van alle emoties. De therapie is onderverdeeld in behandelingen vóór, tijdens en na de reguliere behandeling. De behandelingsmethode/opleiding is recentelijk goedgekeurd door het Integraal Kankercentrum Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *